فرمت
Word قابل ویرایش - تغییرات محتوای آمینواسیدهای آزاد، ترکیبات فنلی و
ترکیبات ایمیدازولی در دانه های در حال رویش سویا (Glycine max L. cv.
Pershing) تحت اثر تنش شوری اسمزی و ژیبرلین
فرمت
Word قابل ویرایش - بررسی روش ساخت و تعیین میزان تبدیل و گزینش پذیری
کاتالیست کبالت بر پایة گاما الومینا در فرآیند فیشر- تروپش
فرمت
Word قابل ویرایش - بررسی تثبیت بیولوژیک نیتروژن در اثر همیاری سویه های
مختلف باکتری آزوسپریلوم با ارقام مختلف گندم با استفاده از تکنیک15N 
برآورد وراثت پذیری نتاج از میانگین والدین و همبستگی های فنوتیپی بین نتایج و خویشاوندان پدری و مادری
فرمت Word قابل ویرایش- ارزیابی میزان تولید داروی دسفرال از سویه استرپتومایسس پیلوسوس به روش بیولوژیک
فرمت Word قابل ویرایش- بررسی عوامل مؤثر بر راندمان کورههای دوار سیمان از دیدگاه بهره برداری و آنالیز شیمیایی خوراک کوره 
فرمت Word قابل ویرایش - استخراج و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در کبد و بافت عضله ماهی کفشک زبان گاوی












